– Afsluttet: PCB seminar – April 2017

Både i Circle Consults Sønderborg-, Aarhus- og Nærum-afdeling var der talstærkt fremmøde da der blev afholdt PCB seminar den 25. – 27. april.
Foruden indlæg af Lauge Rønnow, Circle Consult, var der også indlæg af Henrik Jensen, Bjarne Nielsen, NCAB, samt Søren Larsen, Toptronic.

Seminarets Program

Dagenes emner omhandlede blandt andet generel gennemgang af hvordan PCB produceres, kvalitetsstyring på fabrikker, overflader og laminater.

NCAB havde indlæg om generelle basis paramtre for FR4, termiske løsninger samt generelle trends i markedet.

Søren Larsen, Toptroncic, havde et indlæg om termiske interface materialer, og kom med konkrete eksempler og samples på materialer som kunne forbedre varmeoverførlsen fra komponent til omgivende flader, chassis, køleprofiler m.v.

Til afslutning gav Lauge Rønnow, Circle Consult, havde et indlæg om modeller af termiske forhold på PCB med nogle konkrete cases ud fra et test board som var udviklet specielt til dette seminar. Dette test board blev brugt til at vise konkrete forhold “live” under seminaret, hvordan forhold som planer under kredse som bliver varme påvirker varmeudbredelsen m.v..


Har du spørgsmål eller kommentarer til dette seminar, eller interesseret i at høre mere om Circle Consults kompetencer og services inden for PCB design og layout, er du meget velkommen til at kontakte Lauge Rønnow på mail . Vi kommer gerne ud og giver en fremlæggelse af vores session fra seminaret i netop din virksomhed.

Lauge Ronnow

Henrik Jensen

Chris Nuttall

TDR meassure, microstrip covered