Bestyrelse

Lauge Ronnow
Lauge Rønnow, bestyrelsesmedlem, administrerende direktør

Lauge er medstifter af Circle Consult, og den daglige leder.

Han repræsenterer Circle Consult i PERFAG og den danske IPC bruger-gruppe. Desuden repræsenterer han Circle Consult i Dansk Elbil Alliance.

Løbende holder Lauge indlæg på seminarer, deltager aktivt i virksomhedsfora og branchemøder samt skriver artikler, og er således bidragsyder til den fortsatte udvikling af dansk elektronik-industri.

Forud for stiftelsen af Circle Consult, var Lauge projekt-leder hos Cisco Systems. Derudover har Lauge en fortid fra forskellige it- og elektronik-virksomheder.

Gregers Kronborg, Bestyrelsesformand

Gregers er partner i Nothzone Ventures, hvilket han har været siden 2003.

Gregers var medstifter af det danske startup COCOM i midten af 90erne. COCOM blev i 1999 købt af Cisco, og var på dette tidspunkt den største IT virksomhedshandel i Danmark. Efterfølgende var Gregers direktør for Cisco Cable Products and Solutions i Danmark.

Før Gregers stiftede COCOM, var han management konsulent i Bisballe Planlægning A/S, rådgav danske og internationale kunder, og arbejdede som ekspert og rådgiver for den Europæiske Kommisions R&D programmer.

Bozi Heydari
Dr. Bozi Heydari, bestyrelsesmedlem

Bozi Heydari har en baggrund fra IT-, aero- og militærindustrien i Strobritanien samt USA. Fra 2000-2001 var Bozi program manager i Cisco Systems.

Bozi nærer en stor faglig interesse for Corporate Communication, Identity design samt branding.

Lars Fox
Lars Fox, bestyrelsesmedlem

Lars er medstifter af Circle Consult.

Han har en baggrund fra COCOM A/S og Cisco Systems, hvor han har stået for HW udvikling af bredbåndsløsninger.

Lars er til dagligt Manager af Maturing & EPE hos MAN Diesel & Turbo.