BESTYRELSE

Lauge Ronnow
Lauge Rønnow, adm. direktør, ejer, bestyrelsesformand

Lauge er stifter af Circle Consult, og den daglige leder.

Han repræsenterer Circle Consult i PERFAG og den danske IPC bruger-gruppe. Desuden repræsenterer han Circle Consult i Dansk Elbil Alliance.

Løbende holder Lauge indlæg på seminarer, deltager aktivt i virksomhedsfora og branchemøder samt skriver artikler, og er således bidragsyder til den fortsatte udvikling af dansk elektronik-industri.

Forud for stiftelsen af Circle Consult, var Lauge projekt-leder hos Cisco Systems. Derudover har Lauge en fortid fra forskellige it- og elektronik-virksomheder.

Peter Henningsen
Peter Henningsen, bestyrelsesmedlem

Peter Henningsen har en lang karriére i IT-branchen som ballast – bl.a. systemudvikling hos Regnecentralen og salg hos IBM, funktioner som nordisk salgsdirektør for ComputerVision, salgsdirektør for Christian Rovsing og Marketing Manager for ITT Europe.

Asger Ronnow
Asger Rønnow, bestyrelsesmedlem

Foruden ingeniør og HD regnskab på CV’et, så er Asger også Certificeret Executive Leadership Coach (The Coaching Company) og har en Master i Organisationspsykologi.
Dertil har Asger solid ledelseserfaring fra mere end 10 år som Senior Director-Global Logistics – har ansat og udviklet mange talentfulde mennesker, så de idag er high performing specialister og ledere. Favner ledelse og indsigt i spændet fra CEO til operatør. Via 10 år i global ledergruppe har han stor indsigt i hvordan ledelsesteams fungerer på tværs af landegrænser og kulturer.
Stor psykologisk indsigt og forståelse for de dynamikker der hhv. fremmer og hæmmer trivsel og performance i teams, tværfunktionelt og på det individuelle plan. Outstanding operationelle og ledelsesmæssige resultater gennem mange år i Chr. Hansen. Vandt den Danske Logistikpris 2008.