BESTYRELSE

Asger Ronnow
Asger Rønnow, bestyrelsesformand
Asger Rønnow er selvstændig ledelseskonsulent og har lang erfaring med ledelse indenfor produktion,  IT-implementering, logistik og supply chain, herunder Lean implementering og ledelse.
Efter fremragende operationelle og ledelsesmæssige resultater gennem mange år i Chr. Hansen A/S
blev han i 2008 tildelt den Danske Logistikpris.
Han er ingeniør og HD i regnskab, har en Master i Organisationspsykologi og er Certificeret Executive Leadership Coach (The Coaching Company).

Peter Henningsen
Peter Henningsen, bestyrelsesmedlem
Peter Henningsen har en lang international karriere i IT-branchen som ballast – bl.a. systemudvikling hos Regnecentralen og salg hos IBM, funktioner som nordisk salgsdirektør for ComputerVision, international salgsdirektør for Christian Rovsing og Marketing Manager for ITT Europe.

Lauge Ronnow
Lauge Rønnow, adm. direktør, ejer, bestyrelsesmedlem
Lauge Rønnow grundlagde Circle Consult i 2001 efter en karriere som projektleder i en række virksomheder indenfor IT og elektronik.
Han repræsenterer Circle Consult i PERFAG, den danske IPC brugergruppe, lige som han løbende skriver artikler, holder indlæg på seminarer, deltager i branchemøder og virksomhedsfora etc.
Circle Consult arbejder i dag sammen med et bredt udsnit af virksomheder i hele Danmark og har et tæt samarbejde med DTU, AU, SDU og andre danske uddannelsesinstitutioner.
Circle Consult løser også opgaver for en række udenlandske virksomheder.