TrackMan

TrackMan er verdens førende leverendør af avanceret udstyr til 3D måling af bevægelser i forbindelse med sportsudøvelse.

Virksomheden har bl.a. udviklet radar-systemer til måling og analyse f.eks. golfsving, boldflugt osv.

Trackman A/S er en dansk virksomhed, som blev etableret i 2003 og har hovedkontor i Vedbæk.

Circle Consult har i samarbejde med Trackman designet PCB layout, der indeholder mikrobølgeteknik, kompleks analog og digital elektronik og rummer termiske og produktionstekniske udfordringer.
Vi har foretaget termiske beregninger på PCB’et, så de termiske forhold har kunne valideres på tilfresstillende vis – og håndteret de produktionstekniske forhold omkring stackup og materialevalg.
Endelig har vi håndteret kontakten til printleverandører og EMS.

Morten Didriksen, ansvarlig for udviklingen af HW hos Trackman, udtaler:

”Ud over selve PCB layout opgaverne, har Circle Consult håndteret de produktionstekniske forhold omkring stackup og materialevalg. Circle Consult har således været en yderst vigtig ressource i forbindelse udformningen af de produktionstekniske krav – og i forbindelse med kontakten til printleverandører og EMS.
Circle Consult har desuden udført termiske beregninger på PCB’et, således at de termiske forhold har kunne valideres på tilfredsstillende vis.

Som en lille bonus har vi desuden fået vores design reviewet, idet Circle Consults medarbejdere altid forholder sig kritisk og opmærksomt – og ser designet i et overordnet perspektiv.
Således har vi sparet adskillige respin af vores boards.”